CAKÓ SS19 – púderes pasztellek

Kedvenc Balaton mániás tervezőm legújabb kollekciója- amely inkább kapszula kollekciónak nevezhető-ismét hű maradt a megszokott irányvonalhoz. Míg előzőleg Cakó Kinga , édesapja homokgrafikáit választotta őszi-téli kollekciójához, addig jövő évre az ég, a víz és a friss fuvallat elképzelt akvarell színeit álmodta ruhákba.

Kinga kreációi minimalisták, viszont gondol minden alkatra, amely az ebben a stílusban alkotók sok részénél nem szempont. Jól variálható és egymásra építhető kollekciókat hoz ki szezonról szezonra. Ruhái nem ordítóan feltűnőek, egyszerűen “csak” működnek. Nem egyszer fordult elő velem, hogy megkérdeztem honnan van az adott illető ruhája: “Cakó” hangzott a válasz. Ez pedig jelent valamit, ha olyan a ruha, amelyben maga a viselője tűnik ki.

A tavasz-nyári szezonban púderes pasztellárnylatok kapták a főszerepet: pisztácia zöld, kékes szürke, és világoskék- ez utóbbi a tervező állandó visszatérő árnyalata. Húzások, hajtások teszik rafináltá a letisztult vonalakat.

CAKÓ weboldalát itt, Facebook oldalát pedig itt találhatjátok.

Divatbemutató fotók: Máthé Krisztián @All Rights Reserved – képek újrafelhasználása csak engedéllyel

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner