Cango & Rinaldi 2015/16 kampány – így készült

Mostanában nagyon izgalmas projectekben vehettem részt, többek közt a Cango & Rinaldi márka őszi-téli kampányainak is a stylistja voltam. Nagy örömmel mondtam igent a felkérésre, hiszen nemcsak a fotóssal, Borzi Viviennel szeretek együtt dolgozni, hanem a márka arcával, Kulcsár Edinával is lassan már komoly közös múltunk van.
A táskákat, cipőket, csizmákat és kiegészítőket régi mozdonyok, és vonatfülkék világába képzelték erre a szezonra. A borongós őszi idő, és a romantikus luxusutazásokra emlékeztető hangulat valóban remekül egészíti ki a csillogó díszítésű bőrtáskákat és a többi Cango & Rinaldi darabot. A képek filmszerűek, hiszen a téma adta magát. A stílust így nem volt nehéz megtalálnunk, igencsak egymásra hangolt csapat jött össze. Fodrászunk Kaluczki Anikó mindenkit elvarázsolt gyorsaságával, és a sminket védő arcmaszjával, aminek leginkább az azt készítő Kutasi Mariann örült. Nehézséget csupán a Vasúttörténeti Múzeum gépzsírral alaposan bekent múzeális mozdonyai jelentettek, amelyek között  nem volt egyszerű ugrálni. Mert ha hiszitek, ha nem ilyenkor az ember annyira belefelejtkezik a munkába, hogy könnyen nekimegy bárminek. Főleg én, és főleg akkor, amikor a megfelelő látvány érdekében hosszasan dobálom Edina szaténszoknyáját. De az is vicces perceket okozott, amikor a keskeny folyosóra bepréselődve felváltva világítunk,werkfilmet forgatunk vagy hajat, ruhát igazgatunk, miközben a tulajdonos a füstgépet kezeli, és Vivien fotózni próbál.
Fogadjátok szeretettel a kampány képeit, valamint a fotózás alatt készített werkfotókat:

cango & rinaldi 2015 2016 ősz tél kampány fotó: Borzi Vivien styling: Parádi Gabriella modell: Kulcsár Edina

cango & rinaldi 2015 2016 ősz tél kampány fotó: Borzi Vivien styling: Parádi Gabriella modell: Kulcsár Edina

cango & rinaldi 2015 2016 ősz tél kampány fotó: Borzi Vivien styling: Parádi Gabriella modell: Kulcsár Edina

cango & rinaldi 2015 2016 ősz tél kampány fotó: Borzi Vivien styling: Parádi Gabriella modell: Kulcsár Edina cango & rinaldi 2015 2016 ősz tél kampány fotó: Borzi Vivien styling: Parádi Gabriella modell: Kulcsár Edina

Fotók: Borzi Vivien
Modell: Kulcsár Edina
Styling: Parádi Gabriella
Haj: Kaluczki Anikó
Smink: Kutasi Mariann
Werk fotók: színes képek- Jakab Krisztina, fekete-fehér- stylist telefonja
A Cango & Rinaldi weboldalát itt, facebook oldalát pedig itt találhatjátok.

Így készültek a képek:

IMG_1577

IMG_3728_pgfff

IMG_1533

IMG_3720ff img

IMG_3787ffff

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner