Carolina Herrera Good Girl- a legmenőbb parfüm

A GOOD GIRL Carolina Herrera eddigi legmerészebb és legprovokatívabb bevállalása, és egyben az idei év legjobb formatervezésű parfümje. Akár azt ismondhatnánk, hogy a legmenőbb, mivel pont egy magassarkú topánt formáz az üvegcse. A Herrera Divatház a divat és illatok terén a természetes eleganciát és kifinomultságot képviseli kreációival immár több mint 30 éve, hamisítatlan New York-i stílust teremtve, azonban ilyen feltűnő, és provokatív parfümmel még sosem jelentkeztek.

A kampány szlogenje: “GOOD TO BE BAD.”

CHNY_GOODGIRL_BTS_TV_Spot_KK_11_HR_hr (Custom)
Carolina Herrera de Baez, a Herrera illatház kreatív igazgatója a márka és az illatok kifejlesztése terén szerzett óriási tudására és tapasztalatára támaszkodott a GOOD GIRL közel négy évig tartó alkotói folyamata során. Az illat minden egyes atomja a Herrera nőt tükrözi vissza, de mindez Baez személyes közreműködésével. A fényes üveg, az éjfélkék extra magas tűsarkú cipő arany sarokkal egy különleges szórófej rendszert rejt.

goodgirl carolina herreraAz illat és az üveg a GOOD GIRL-t viselő nő érzéki, magabiztos, nőies és határozott személyiségét jeleníti meg. Kíváncsi voltam, hogy az üveg mennyire tükrözi majd a luxust, sikerül-e igazi nehézpályás bombázót alkotniuk. Szerencsére nem kellett csalódnom. A sok éves tervezés arra is kiterjedt, hogy az üveg minden méretben arányos legyen- annak ellenére, hogy igencsak szokatlan formával van dolgunk- sőt a saját lábukon is megállnak.

CHNY_GOODGIRL_Sketch_Bottle_3_hr (Custom)A GOOD GIRL megalkotásához Carolina Herrera de Baez Louise Turner mester parfümőr közreműködését kérte. A merész és innovatív megközelítéséről ismert Turner tökéletes választásnak ígérkezett a mai modern nő izgalmas és üdítő komplexitásának megfogalmazására egy illat tolmácsolásában.
A sajtókampányhoz a világhírű divatfotós, Mario Testino keltette életre a GOOD GIRL-t olyan képekkel, amelyek az illat lényegét ragadják meg. Együttműködő partnerével és egyben múzsájával, szupermodell Karlie Kloss-szal, Testino varázslatos atmoszférát teremtett.

A kampány kisfilmnek köszönhetően, amely átütő erővel és elragadóan tárja elénk a GOOD GIRL életérzést. A film zenéje Chris Isaak “Baby Did a Bad Bad Thing” című dala, s amint a divattörténetből tudhatjuk, a jó örteg chis általában igencsak jó választás szokott lenni.  A filmben feltűnik New York szürkületi sziluettje és színre lép Karlie Kloss, akinek öltözete azonnal elárulja, hogy különleges éjszakára készül.

karlie-kloss-good-girl-fragrance-btsHosszú, fekete, flitterekkel díszített, oldalt merészen felsliccelt Carolina Herrera ruhában és magas tűsarkú cipőben úgy vonul végig New York utcáin, mintha egy kifutón sétálna.  Vonzó, kihívó, szórakoztató és felejthetetlen…a film a GOOD GIRL üzenetét hordozza.

Valószínű nem tévedek majd abban, hogy ez az illat az idei karácsony egyik legnagyobb befutója lesz.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner