Quentin Jones és Carolina Herrera együtt újították meg a 212 New York parfümcsaládot

New York városának zakatoló energiája adta az ihletet Carolina Herrera új illatkollekciójának megalkotásához, amely a 212 New York Pills nevet kapta. Quentin Jonesszal a neves illusztrátorral, modellel és filmessel együttműködve készítették el a megújult arculatot. A 212 New York Pills ellenállhatatlan kis kapszulákba zárva rejti New York városának hangulatát.

212_Pills_Pattern_carolina herreraAz öt kapszula – 3 hölgyeknek és 2 férfiaknak – mindegyike egy-egy közkedvelt üde és érzéki 212 illatot rejt, amelyek felfedezésre és kalandokra csábítanak. „Válassz és kövess” -ezt a jelszót választották a kampányhoz, amelyben minden a csábításról szól.

212 VIP NEW YORK PILLS
Nőies és hosszan tartó, kihangsúlyozza a személyiséget és egyediséget. Az illat egzotikus, keserű narancs és a szenvedélygyümölcs fejjegyei jól harmonizálnak az energikus, mégis egyben nőies gardéniával és rummal. Az alapjegyek az érzéki benzoin és a vanília.

212 VIP ROSE NEW YORK PILLS
A rosé pezsgő energikus jegye kellemesen elegyedik a finom barackvirág illatával és az elegáns tamarindusz fás akkorddal együtt felejthetetlen illatkompozíció születik, amely a magabiztos fellépést ünnepli.

212 NYC NEW YORK PILLS
A 212 illatkollekció elsőként megjelent tagja Manhattan szerelmi kalandjainak esszenciáját zárja kapszulába. Virágok szirmaiból és szárából nyert fejjegyek, a
gardénia, bazsarózsa jól elegyedik a szantál és fehér pézsma modern akkordjaival, és a végeredmény egy kifejezetten városi parfüm.

212 NYC MEN NEW YORK PILLS
Az illat a különféle jegyek kontrasztjára épül: a fejjegyek – a citrus levelek és vágott fű – energikus zöld üdeséget csempésznek az illatba; a szívjegy meghatározó elemei a zöld bors és a gardénia; a férfiasságot és érzéki melegséget pedig az alapjegyek, a szantál és a fehér pézsma garantálják.

212 VIP MEN NEW YORK PILLS
Óriási népszerűségnek örvend egyedülállóan üde fejjegyeinek, a citruskaviárnak és a fagyos mentának köszönhetően. A fűszeres gyömbér és a fagyos vodka a trópusi királyfával és ámbrás-pézsmás jegyekkel keveredik. Ezt az illatot a titokzatos és izgalmas New yorki éjszakák hangulata ihlette.

Carolina-Herrera-212-Pills-Fragrance-Campaign-001 (Custom)A Carolina Herrera 212 New York Pills kollekció designja rendkívül egyedi és praktikus.  A 20 ml-es kapszulák könnyedén elférnek a táskában,így egyszerűen vihetjük magunkkal bárhová. Az új, sikkes és meghökkentő csomagolás Quentin Jones energikus, kollázs pop art munkájának eredménye és hűen adja vissza a New York-i életérzést.

“A multitálentumú művész tökéletes partnernek bizonyult ehhez a kollekcióhoz, mivel stílusa és alkotásai egyaránt egyediek és figyelemfelkeltőek. Mint ember, a fiatalságot, a szabadon szárnyaló képzeletet szimbolizálja . Magabiztos, gyönyörű, energikus művésznő, magával ragadó egyéniség.”-  Nyilatkota Carolina Herrera.
VIP_A4_carolina herrera

Az öt 212 New York Pills illat azokat a karaktereket idézi meg, akik a nyüzsgő város utcáin sietnek céljuk felé. A nők között ott vannak a felső tízezer lendületes, energikus tagjai, a ragyogó és kifinomult stílusú VIP-k, a nőies és elegáns hölgyek, valamint az érzéki magabiztos csábítók is.

A New York-i férfi energikus, intelligens és stílusos; vagy merész, aki tudja, mit akar és azt hogyan szerezheti meg, vagy lehet férfias, érzékien csábító. Minden személyiséghez illik egy kapszula.

A különleges kiadású 212 kapszulák kizárólag a Müller üzleteiben vásárolhatóak meg. Áruk 11.500 ft.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner