Charlotte Olympia Barbie-val készített kollekciót

Az újdonságnak számító kollekcióról, így két nap után akár múlt időben is beszélhetnénk. A webshopból ugyanis már elfogytak a babák, és a cipők is hiányos méret szortimenttel kelletik magukat a weboldalon.
Ettől függetlenül érdemes megnézni, hogy a cicás cipők királynője milyennek álmodta meg Barbiet, és milyennek álmodta meg a hús-vér Barbie nőt.
Photographer Dennis Di Laura Stylist Sheryl Fetrick

Ha valaki hasonlóságot vélne felfedezni a tervezőnő és a baba közt, az nem sokat téved. Valóban így néz ki élőben is.
“melyik lány ne álmodott volna arról, hogy legyen egy olyan Barbie babája, mint ő maga?”- mondta Charlotte Olympia a kollekcióról. Itt pedig egy dupla csavar van, hiszen ebben az esetben nem csak abból áll az együttműködés, hogy egy plasztikbabát dobnak piacra. A tervezőnő barbis cipőket és clutch-okat álmodott meg. Nézzétek milyen szépek:

charlotte olympia barbie kollekció cipő táska

charlotte olympia barbie kollekció cipő táska

charlotte olympia barbie kollekció cipő táska

charlotte olympia barbie kollekció cipő táska

Photographer Dennis Di Laura Stylist Sheryl FetrickPhotographer Dennis Di Laura Stylist Sheryl Fetrick

Charlotte-Olympia-Barbie-2

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner