Charlotte Olympia kollekciója a film noir világába repít

 A negyvenes évek glamour stílusának nagy rajongójaként a tervező most a krimik, méghozzá a film noir világába álmodta legújabb kreációit. ‘An Accessory To Murder’, így nevezte el Charlotte Olympia a 2017/18-as kollekcióját. 

A kampányképek akár egy mozifilm szépen világított, megrendezett kockái lennének. Minden részletre alaposan ügyelve helyezik középpontba a tervező cipőit, táskáit. Még mindig hiányolom, hogy ékszereket nem tervez, mert annyira jól kiegészíthetnék a sorozatot.

Charlotte Olympia most is úgy illeszkedik a negyvenes évek hangulatába, hogy előremutató, különleges és humoros darabokat mutat be. Lauren Bacall és  Rita Hayworth eleganciáját idézik meg a képek, amelyekben érdemes elmerülni.

Charlotte Olympia olyan remek kollégákat hívott segítőként víziójának megvalósításához, mint Piers Atkinson-t (róla itt olvashattatok) vagy a MAC Cosmetics csapatát is említhetném, akik a sminkeket készítették.

Charlotte Olympia weboldalát itt, Facebook oldalát pedig itt találhatjátok.

Charlotte Olympiá-val készített interjúmat itt olvashatjátok.


No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner