Cher a Marc Jacobs márka arca lesz

Úgy tűnik tovább folytatódik a trend, amelynek kapcsán nemcsak tinédzser, vagy éppen húszonéves modellek és színésznők hírdetik a top márkák kínálatát. A Céline bevállalós kampánya ( itt olvashattatok róla) valóságos lavinát indított el. Marc Jacobs nem mást választott őszi-téli kampány arcának, mint a 69 (!) éves Chert.

cher-mj

Abból, hogy a MET gálára együtt érkeztek, valamit már sejteni lehetett. Az azonban további találgatásokra adhat okot, hogy Jacobs, mint az őszi kampány első arcát mutatta be az énekes-színésznőt. Ki vagy kik lesznek a következők?

S ha ezután bárki azt gondolja, hogy a kor, nemcsak egy számjegy, akkor az nagyon el van maradva. Nagyon, nagyon.

cher-marcjacobs

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner