Chloé Nomade – parfüm nemcsak kalandozóknak

Hosszabb ideje már nem csak egyetlen illatot használok, hanem alkalmakra, hangulatokra választok. Ezek a társítások aztán összekapcsolódnak az élményekkel, s ahogy egyszer viccesen egy kollégám mondta a munkámra: “értem én, filozófiát raksz a stylingba” ugyanígy az illathoz is társítok “filozófiát”.

Chloé-tól már volt parfümöm, ez azonban már a nevével megfogott. Mivel mostanában elég sokat utazom, és sok helyen lakom, így maximálisan biztos voltam abban, hogy a Nomade az én parfümöm lesz.

Gaby Aghion, a Chloé alapítója mondta egyszer: „A színeim Egyiptomból származnak.”
A Nomade e szabad vadság képét idézi fel -írják a hivatalos ismertetőben.  Egy olyan nő körvonalait rajzolja ki, akinek sorsa egy végtelen, új világokkal tarkított utazásra nyílik meg. Új kilátás, új perspektívák töltik meg ezt az illatot, és ez a magyarázata e felfedezést kereső nő csáberejének. Kell ennél jobb filozófia?

Lágyság és erő elegye alkotja a parfümöt:  erőteljes virágos ciprus illat jelképezi a szabadságot. A tölgymoha intenzív, ásványi jellegét a Mirabella szilva telt édessége öleli
körül. Ebből a frissességből sugárzik át a frézia virágos érzete. Ezek a természetes alkotóelemek, amelyeket Quentin Bisch parfümőr álmodott meg, üdítő harmóniában állnak egymással – csak úgy, mint a teljes kikapcsolódás érzete, amit inspirálnak.

Az üveget szerencsére nem bonyolították túl. Nem lett hivalkodó, túldesignolt, hanem igazi ügyes, táskábavaló darab, tényleg utazásra, kalandozásra teremtették.

Az Athénban született és Londonban élő francia színésznő Ariane Labed a nomád nő
megtestesítője. Egy kalandor, aki már számtalan vidéket megjárt. Ehhez az új kampányhoz a képeket Rádzsasztánban (Rajasthan / India) készítette róla a kortárs fotóművész Ryan McGinley.
A filmet, amely szintén Rádzsasztánban készült, Fleur Fortuné rendezte.

Az új parfüm márciustól elérhető a nagyobb drogériákban.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner