Christian Louboutin a kubai olimpiai csapatnak tervezett

Néha azt hihetjük, hogy meglepőbb fordulat már nem is érkezhet. Nem más, mint Christian Louboutin tervezte a csapat lábbelijeit, és öltözékeit. Itt persze lehetne sok-sok mindent leírni, hogy mennyire abszurd, vagy éppen vicces a világ egyik legdrágább cipőinek tervezőjeként egy olyan ország számára dolgozni, ahol merőben elvetik a kapitalista nézeteket.

Kuba olimpia Louboutin formaruhaA designert egyébkén a Sporthenry.com tulajdonosa Henri Tai korábbi kézilabdás kérte fel, hogy segítsen be a tervezésbe. A Louboutin olimpiai cipőket mellesleg nem a sporteseményeken, hanem a hivatalos programokon viselik majd a versenyzők: például a nyitó-, vagy a záró ceremónián.

image_3_6 (Custom)A ruhák megkreálásához számos régi dokumentumot, fotókat nézett végig Louboutin. Az öltözékeken érződik is a harmincas évek hatása, de akár a kubai military stílus is.

Kuba olimpia Louboutin formaruha

lKuba olimpia Louboutin formaruha
Kuba olimpia Louboutin formaruha

Kuba olimpia Louboutin formaruha

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner