Christian Louboutin menyasszonyi körömlakk kollekciót alkotott

Christian Louboutin már nemcsak a cipőivel van jelen az esküvői piacon, hanem a hatalmas sikert magukénak tudó körömlakkjaiból is összehozott egy kisebb válogatást a menyasszonyi körmökre szánva. Végülis miért pont ezt a szegmemst hanyagolná?
A négy szolíd árnyalat mellett egy pirosas is terítékre került, s mind vadonat újnak számítanak a Louboutin lakkok közt.

Christian_Louboutin_Beauty_2016-menyasszony

A Sweet Charity, Miss Loubi, Me Nude, La Favorita, Alta Perla névre keresztelt festékek 50 dollárért vásárolhatók meg akár webshopból is.

S hogy még valamivel kedveskedjenek az aráknak, két rúzs is került a lakkok mellé. Lentebb pedig a 2016-ban elérhető Louboutin menyasszonyi topánkákat nézhetitek meg.

Ha a 2016 őszi kollekcióra is kíváncsiak vagytok, s arra, hogy hogyan viselik azokat a balettművészek,akkor kattintsatok erre a linkre, hiszen Christian Louboutin cipőből sosem elég!Christian_Louboutin_Beauty_2016_menyasszony2

Christian_Louboutin_2016_bridal_shoes
louboutin-eskuvo-1louboutin-eskuvo-12louboutin-eskuvo-123louboutin-eskuvo-1234

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner