Cinderella ékszerek – Swarovski X Sandy Powell

 

A Swarovski kristályok mindig fontos szerepet játszottak Hollywood életében.A legnagyobb jelmeztervezőkkel pedig évtizedekre visszamenően jó kapcsolatot ápolnak, és segítik munkájukat. Így volt ez a március 19-én bemutatásra kerülő Cinderella, azaz Hamupipőke esetében is.

Atelier Swarovski by Sandy Powell Leaf Necklace - Gold - RESIZE
A Swarovski összefogott Sandy Powell-lel, az Oscar-díjas jelmeztervezővel (itt olvashattatok róla): összesen 1,7 millió, finoman metszett Swarovski kristállyal ékesítették a ruhákat, ékszereket, frizurákat és sminkeket.
Powell már hosszú ideje dolgozik együtt a Swarovskival, ő tervezte Hamupipőke ikonikus cipellőjét is, amely olyan fontos szerepet játszik a cselekményben. A cipellő tömör kristályból készült, és 221
fényvisszaverő fazetta ékesíti. Ezen egyedi alkotások mellett a Swarovski archívumát is megnyitotta és több, mint 150 tiarát és ékszert bocsátott rendelkezésre a film csúcspontja, a híres báljelenet
fényének emeléséhez.
Sandy Powell így nyilatkozott: „Számomra a Swarovski kristály az egyik fő kreatív összetevő, ami fényt, mélységet és színt ad a jelmezeimhez. A Hamupipőke talán a legnagyszerűbb szerelmes mese,
a Swarovskival való együttműködés pedig még elbűvölőbbé teszi azáltal, hogy fénybe öltözeti a szereplőket és varázslatosan életre kelti őket.”

cinderella-ékszerek1

Az Atelier Swarovski, melynek különleges ihletésű ékszer- és kiegészítő-kínálatát a világ legkiválóbb tervező tehetségei alkotják meg, nyilvánosságra hozza lenyűgöző, új együttműködését  Sandy Powell-lel. A Lady Tremaine klasszikus eleganciájától ihletett Powell egy négy különböző darabból álló kollekciót. Az ékszereket antik, leveles motívumok  díszíti, smaragdzöld és arany árnyalatú, baguette-metszésű kristályokkal vannak kirakva. (a jelmezekről hamarosan egy hosszabb posztban olvashattok)

cinderella-ékszerek2

A film nézése közben a magamfajta óriás méretű míves ékszerek rajongójának valóban nagyon nehéz nem az ékszerekre figyelni. A Schiaparelli ékszerk világát idéző kiegészítők káprázatosak. A nagy leveles nyakék kapcsán, azt hiszem nem csak én sóhajtottam fel: bárcsak lenne egy ilyen láncom. Úgy tűnik a Swarovski és Sandy Powell is érezhette ezt előre , és elkészült az a változat, amelyet a szerencsésebbek akár meg is vásárolhatnak:

Atelier Swarovski by Sandy Powell Leaf Necklace - Green - RESIZE

cinderella-ékszerek3

 

Atelier Swarovski by Sandy Powell Leaf Cuff - Green - RESIZE

Atelier Swarovski by Sandy Powell Leaf Earrings - Gold - RESIZE

Atelier Swarovski by Sandy Powell Leaf Earrings - Green - RESIZE

 

 

Atelier Swarovski by Sandy Powell Leaf Ring - Gold - RESIZE

Atelier Swarovski by Sandy Powell Leaf Ring - Green - RESIZE

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner