ck one summer Calvin Klein 2015-ös illata

Ck-One-Summer-2015

Igazi tengerparti kalandra csábít a ck one summer Calvin Klein friss citrusokkal ízesített jeges gin-tonic akkorddal nyitó parfümje. Az illat szívében borókabogyó és csillagánizs frissít fel. Az alapillatban a nyár elengedhetetlen illat összetevője az ámbra idézi fel a napsütötte bőr  illatát. A mélykék, trópusi tenger inspirálta kreáció különleges illatélményt nyújt férfiak és nők számára.

Gyöngyözően gyümölcsös-citrusos illat amely a Calvin Klein márkától megszokott módon unisex- férfiaknak és hölgyeknek egyaránt ajánlják.

fejillat: lime + citromhéj, borókabogyó, jéghideg görögdinnye
szívillat: gyömbér gyökér + gyömbér, csillagánizs, uborka
alapillat: pézsma, ámbra, pacsuli
Eau de toilette spray 100ml / ára: 13 900.-Ft

ck-one-summer

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner