ck2 – uniszex illat mindkettőtöknek

A ck illatok esetében nem újdonság, hogy mindkét nem használhatja őket. Modern, sokszínű, és friss kompozíciók jellemzik ezeket a parfümöket. A legújabb ck2 az emberi kapcsolatok sokszínűségét ünnepli , miközben a csomagolása minimalista és őrületesen futurisztikus. Ebben az esetben valóban jogosan beszélhetünk egy műalkotásról.
ck2-bottle_lo res+silod (Custom)
Az illatot friss fás jegyek jellemzik. A fejillatban wasabi(!), mandarin, ibolyalevél, a szívillatban: nőszirom koncentrátum, rózsaolaj az alapillatban: vetiver, tömjén, szantálfa található.
ck2_1448620459
A ck2 reklámkampányt az elismert fotóművész Ryan McGinley neve fémjelzi. Az ő ellentmondásos, egyedi látásmódja tökéletesen kiegészíti a ck2 spontaneitását és izgalmát. McGinley nem mellesleg az a művész aki 25 éves korában önálló kiállítást rendezhetett a Whitney Museum of American Art-ban, s olyan nevekkel dolgoztott együtt, mint Tilda Swinton, vagy a Sigur Rós.
A reklám négy történetet mutat be, amelyek váratlanul fonódnak egymásba. Láthatjuk a pillanatokat és vágyakat, amelyek párok között ébrednek. A városi és természeti hátterek előtt négy pár eleveníti meg a mai fiatalság szabadságát, tüzességét, nyersségét és szenvedélyét.

A ck2 a világon egyidőben 2016 februárjában kerül az üzletek polcaira.
Árak:
CK CK2 EdT 30ml UNI 12300 HUF
CK CK2 EdT 50ml UNI 15400 HUF
CK CK2 EdT 100ml UNI 21600 HUF
CK CK2 deo stick UNI 5600 HUF

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner