Climacool mostmár tusfürdő változatban is

Csaknem pontosan egy éve jártam Prágában az Adidas nemzetközi sajtókonferenciáján. akkor mutatták be ugyanis a mozgás hatására aktivizálódó kapszulákat tartalmazó Climacool izzadásgátlókat.

praga-22

Bevallom azótaa korábbi golyósdezodoromat lecseréltem Adidasra, mert valóbannagyon jól bevált ez az új változat. Az adidas felismerte, hogy a modern atléták energiaigénye egész napon át magas szinten áll, ezért kifejlesztette a jól szellőző climacool sportruházatot, mely elvezeti a hőt és a nedvességet. Mindig hűvösen és szárazon tartja a viselőjét, még a legnagyobb erőkifejtés közben is. Ez a technológia inspirálta a mozgásra aktiválódó kapszulákat tartalmazó, izzadásgátló dezodor, a Climacool kifejlesztését, mely akár 48 órán keresztül is szárazon tart. Minél intenzívebben mozogsz, annál jobban fejti ki hatását, így folyamatosan hűvösen tart. Most egy év után tusfűrdőkkel bővül a termékskála, amelyek szintén különleges kapszulákkal segítik elő a frissességet.

adidas climacool

A férfi és a női tusfürdő is ugyanabban az illatban jelent meg, mint az izzadásgátló dezodorok. Citrom, menta és levendula jegyek keverednek a férfi tusfürdőben, hosszantartó frissítő, hűsítő hatást keltve. A női illatban a lédús citrusos jegyeket ragyogó virágos akkordok ölelik körbe, az illatélmény akár egész napon át is kitart.

adidas climacool

Most pedig egy olvasóm, és párja kipróbálhatják a Climacool család tagjait. Hogy mit kell tenni ehhez, hogy te légy ez a szerencsés? Kommenteld a posztot a Pumpkin Paradise oldalán, és figyeld az oldalt. Március 4.-én eredményhírdetés!

adidas climacool

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner