Colorista, hogy ne legyen unalmas hajszíned

Kedves csillámpónik, fesztiválozók, és csak úgy általában kísérletezni szeretők! Végre elérkezett az az idő, amikoris karnyújtásra lehet tőletek a vágyott hajszín, mindegy, hogy milyen őrült árnyalatra vágytok. Szerencsére nemcsak azok színezhetnek, akik rövidtávon gondolkodnak, hanem azok is akik hosszútávra terveznek. Vagy éppen fordítva..

A L’oréal sajtótájékoztatóján bemutatták nekünk a Colorista sorozatot, amelyet én már a februári London Fashion Week idején felfedeztem magamnak, s meg is jegyeztem: na ez sem fog egyhamar hozzánk eljutni.

Szerencsére tévedtem, és szinte a teljes portfólió megérkezett hozzánk!

Spray, kimosható színező, festék, és színlehúzó is található a sorozatban, így tényleg lehet merésznek lenni. Mutatom is lentebb, hogy miből tudtok választani.

Íme a teljes színskála. Az igazsághoz azonban hozzátartozik az is, hogy a színek leginkább a világos hajúaknak kedveznek. Nekem régi vágyam a kék haj, amelyet a spray-vel próbáltam megvalóstíani, de sajnos a sötét hajon nem igazán látszik. A hajszínemet itthon nem igazán merném DIY kivilágosítani, így maradt is a dolog ennyiben. Akik nálam is bevállalósabbak, azok a színlehúzóval segíthetnek rá a dologra, rengeteg idevágó dolgot lehet a youtube-on találni. Igaz, ott is sok esetben a legmenőbb divatfodrászok állnak a vloggerek rendelkezésére.. De lehet, hogy a blueblack festékkel még teszek egy kísérletet.

A spray hírtelen felindulásból elkövetett hajszínezésre való- kimosható.

A színező kb két hétig tart 2-15 hajmosás alatt tűnik el a hajból.

A tartós hajfesték árnyalatai kevésbé vadak, de bevállalósabb árnyalatokat tartalmaznak, mint a megszokott hajfesték színsorok. A különleges ecset segítségével, ami a szempillaspirálok keféi által tapasztaltak alapján lett megtervezve, sokkal precízebben vihető fel a hajfesték és több anyag jut a hajra. Ezek mellett három effekttermék, és egy festék kopást elősegítő sampon is van a sorozatban.

Ha elég bátrak vagytok, akkor már kereshetitek is őket a Rossman üzletekben.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner