Conchita Wurst Dora Abodi felsőben szelfizget

Abodi Dóra tovább szárnyal a világhír felé. Lassan már megszokhatjuk tőle, hogy szinte hetente láthatunk sztárokat a kreációiban. Ráadásul ebben az esetben nem honi celebeket, hanem valódi csillagokat értünk. Lady Gaga, Tyra Banks, Taylor Twift, Lindsay Lohan már villogtak Abodi designban.

Dórát ezesetben Conchita stylistja kereste meg a közös együttműködés reményében. A szelfin pedig az aktuális őszi-téli kollekció R2D2 topjában látható az énekes/nő. A fotó a Fuji TV egyik adásának felvételén történt, s annyira friss, hogy magát a műsort a nézők még nem is láthatták.

Abodi Dórának nagy gratuláció, és kíváncsian várjuk ki lesz az újabb “nagyvad” aki bekerül a portfóliójába.

1475992_10152530098252666_6776081271381275622_n 4Look 24 agood

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner