Cseresznyevirágos farmerokkal csalogassuk a nyarat!

A koptatások és a díszítések, felvarrókkal való felpimpelések újrafelfedezését éljük a farmer divat terén (itt olvashattok a trendről, és arról hogyan készülta dzsekim). Legutóbb az Elle Fashion Days keretében láthattuk a nyári GAS Jeans kollekcióit, ahol komolyan gondolkodóba estem, hogy a kedvenc dzsekimet ideje lesz lecserélnem egy cseresznyevirágos darabra.

Londonban a Fashion Week-en már több helyen láttam festett farmerokat, igaz ez a trend még csak most kezd beszivárogni hozzánk. A GAS virágjai azonban ennek a vonalnak a finomított változatai. Megjelennek festett formában a koptatott farmerokon, és hímzett verzióban a selyem bomberdzsekin.

A festések kézi hatásúak, véletlenszerűnek hatnak, de mégis finomak. Én személyszerint szinte kedvet kaptam ahhoz, hogy kipingáljak egy farmert, és persze ehhez a gyönyörű inghez is. Remélem lassan az időjárásnak is virágos jó kedve lesz…

A GAS Jeans weboldalát itt Facebook oldalát itt találhatjátok.

 

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner