Csipke-rózsás szemüveg trend a Dolce & Gabbana-tól

Ahogy a címben is olvasható a csipke és a rózsa határozza meg a Dolce & Gabbana szemüvegtrendjét ebben a szezonban. Ezen meg sem lepődünk, hiszen a márka szívesen inspirálódik az itáliai hagyományokból. A szicíliai csipkeminta és a rózsadíszítés már korábban is megjelent, most azonban új értelmezést kapott. A lenyűgöző ötvösmunkáról tanúskodó sorozat legtöbb kerete különleges, de hétköznap is hordható szemüveg. Ennek azok örülhetnek, akik nem merik bevállalni az extrémebb formákat.

A kollekció csúcsdarabja viszont garantáltan minden tekintetet magára vonz. A rózsákkal és kristályokkal díszített modellből mindössze egyetlen darab érkezett Magyarországra, amely februártól a budapesti Via Italia optikájában, a Trend Optika di Moda üzletben vásárolható meg.

A modell fekete csipkemintával, szürke színátmenetes lencsével és piros vagy fekete rózsákkal díszítve, valamint arany csipkemintával, fehér rózsákkal díszítve és arany-, tükrös lencsével érhető el korlátozott darabszámban, kizárólag a Dolce&Gabbana márkaüzletekben, illetve a márka néhány kiemelt partnerénél.

De lássuk csak hogyan használja ezeket a motívumokat a kevésbé bevállalósaknak szánt kereteken a tervezőpáros? Az áttört csipkeminta itt is megmarad, remek opciót adva arra az esetre ha ár unjuk a megszokott fém kereteket. A színvilág a világoskéktől, a krémszínen, piroson át a feketéig terjed.

Akik ismerik a Dolce & Gabbana szemüvegkereteket, azok jól tudják, hogy ők az egyik legnagyobb mesterei a cicás fazonoknak. Mivel ez a design már alapjában igen feltűnő, így a csipkék és rózsák a szárra kerülnek.

Ha “élőben” is szeretnétek megtekinteni, felpróbálni, vagy éppen megvásárolni a kereteket, akkor irány a  Trend Optika di Moda üzlete: Budapesten, Győrben vagy Szombathelyen.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner