Daisy Dream Forever – új Marc Jacobs illat

A vidám virágokkal díszített ikonikus Marc Jacobs parfüm augusztus végén új “kistestvért” kap. A Daisy Dream Forever a virágos mezők helyett, most a kék égbolt által inspirált csomagolást kapott, amely nemcsak a tervező rajongóit, hanem a kék üvegek szerelmeseit is magával fogja ragadni.

Daisy-dream-marc-jacobs-2

Az illat a már megismert jegyek mélyebb változata lesz, így akik az alap Daisy illatot túl könnyednek találták, most örülhetnek. De lássuk mit is rejt az üvegcse! A fejillat: szeder, grapefruit, és körte elegye, míg a szívillat jázmint, licsit, és kék akácot rejt, az alapillatban pedig fehér fás jegyeket pézsmát és kókuszvizet tartalmaz. Az illatot Alberto Morillas és Ann Gottlieb parfümőrök álmodták meg. Előbbi nevéhez olyan parfümök fűződnek, mint a Mirakle, az Acqua di Gio, vagy a Givenchy Hot Couture, utóbbi pedig 2010 óta dolgozik a Marc Jacobs illatokon.

daisy2

A Daisy dream Forever 50 ml kiszerelésben augusztustól kapható.

Ár: 28 500 Ft.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner