David Ferreira 2017 tavasz-nyár

David Ferreira bemutatói élményszámba mennek- mondom ezt úgy, hogy már az őszi kollekciót is módomban állt látni.A tervező rendre a történelmi viseletekből indul ki, amelyet aztán egy modern világba helyez át.
david_ferreira_1-min (Medium)

A szexis, némileg provokatív tálalás szintén alapeleme a shownak. Igaz a tavasz-nyári kollekciónál kicsit mellélőttek smink tekintetében. Életemben nem voltam még ilyen nehezen fotózható bemutatón… Az arcok fehérre voltak festve, ami a fotókon nem látszik, az éles fényben ugyanis teljesen kiégtek. Így helyrehozva, amit végül láthattok- nem az a hatás, amelyet mi, a bemutató nézői átéltünk.david_ferreira_2-min (Medium)

Visszatérve magára a kreációkra: a tervező inspirációja a női szerepek, szexualitás változása a történelem folyamán volt. Pont ezért szinte mindenféle korszak jellegzetes szabásvonalait fellelhetjük a ruhák közt. A fehérnemű villantása, az átlátszó alapanyagok pedig a szexis felhangokt voltak hivatottak erősíteni. Erre a furcsa, provokatív zene is rájátszott, ami megadta az alap hangulatot.
A minőség és a kreatívitás, valamint a rocksztárokhoz méltó fogadtatás okán komolyan gyanítom, hogy még néhány szezon, és a legnagyobbak közt emlegetjük majd ezt a márkát.

Még több információt itt találhattok.

Fotók: Pop pr
david_ferreira_3-min (Medium)David_Ferreira_300dpi_010 (Custom)

David_Ferreira_300dpi_014 (Custom)david_ferreira-7-min (Medium)davide_ferreira_4-min (Medium)David_Ferreira_300dpi_018 (Custom)

David_Ferreira_300dpi_026 (Custom)

davide_ferreira-6-min (Medium)

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner