Dior dívák Cannes vörös szőnyegén

A nagy divatházak sem tétlenkednek, ha olyan fontos eseményről van szó, mint a Cannes-i filmfesztivál. A Dior szinte megszámolhatatlan nagy sztárt öltöztetett fel tetőtől talpig, sőt sokaknak még a sminkjét is a francia divatház beauty vonala készítette. Érdemes szemügyre venni, és ellesni, hogy mit is jelent a valódi elegancia.

Természetesen nagy előkészülettel járt mindez, amelyet egy izgalmas videóban meg is örökítettek:


Lássuk a dívákat! S még többre vagytok kíváncsiak, kattintsatok a Dior weboldalára!

CHARLIZE THERON

Sárga selyem és muszlin kombinációjú fűzős ruhát viselt a haute couture kollekcióból. Sminkje diszkrét, nem akar versenyre kelni a ruhával.

"Mad Max: Fury Road" Premiere - The 68th Annual Cannes Film FestivalSminkje ezekkel a termékekkel készült:
diorsmink1

 

NATALIE PORTMAN

A fesztivál első napján jelent meg ebben az igézően szép vörös haute couture estélyibe. természetesen cipője, táskája és sminkje is Dior volt. Mutatjuk mivel emelte ki szépségét a sminkmestere.
Opening Ceremony & "La Tete Haute" Premiere - The 68th Annual Cannes Film Festival
diorsmink2

A gyönyörű izralei topmodell akár egy tengerpartról beszalkadt diáklány, olyan természetes, sminkje szinte olyan, mintha nem is lenne rajta semmi.

Opening Ceremony & "La Tete Haute" Premiere - The 68th Annual Cannes Film Festival

diorsmink4

 

 

ISABELLA ROSSELLINI

Isabella Rosselinire még a kilencvenes évek elején figyeltem fel, amikor nemcsak kozmetikai márkák arca, hanem David Lynch egyik múzsájaként is tündökölt.

Opening Ceremony & "La Tete Haute" Premiere - The 68th Annual Cannes Film Festival

Lássuk mivel készült a smink!

diorsmink3

Fotók forrása: DIOR

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner