Divatillusztrátorral készített kapszulakollekciót a Promod

Ha figyelitek az itthon elérhető márkákat, észrevehettétek, hogy a Promod kínálatában rendre feltűnnek divatrajzokkal, szép grafikákkal printelt darabok. Néhány éve pedig divatrajz pályázatot is hírdettek, ahol a győztes alkotása gyártásra került. Én nemcsak a pályázatról, de már több csodás blúzról is lecsúsztam, mert amilyen gyönyörűségesek, olyan gyorsan el is kapkodják őket.
Míg az elmúlt esztendőben egy világhírű kalligráfussal Nicholas Ouchenir-rel dolgoztak együtt, most egy izgalmas együttműködés kapcsán Franciaország egyik legnépszerűbb illusztrátorának, Clement Dezelusnak a munkáira csaphattok le, ha elég gyorsak vagytok.

A fiatal művész a You’re So French című világsikerű könyv illusztrációival robbant be a köztudatba. (ejnye, hogy magyarul még nem jelent meg!!) A karakteres figurák rögtön népszerűek lettek, így nem csoda, hogy a Promod, amely a francia sikk megtestesítője, pont vele alkotta meg legújabb kapszulakollekcióját. Szintén nem elhanyagolható tény, hogy mekkora jelentősége van annak, hogy egy nemzetközi divatcég felkarol, és lehetőséget ad egy pályája kezdetén álló tehetségnek.

sofrench1

frenchbook3 frenchbook2 frenchbook1

Promod_Dezelus_AH15_3

Érdekesség, hogy a rajzokon csupa olyan szett jelenik meg, amelyek darabjai a Promod kollekciójában egytől egyig megtalálhatók. Két póló és egy pulóver található a kollekcióban, amelyeken az ikonikus párizsi nőt megtestesítő csíkos pulóveres lány, ballonkabátos és egy köpenykabátos figura látható. Plusz meglepetésként minden Clément Dezelus felső megvásárlásához egy vagány vászontáska jár, egy negyedik illusztrációval. Ráadásul a Promod facebook oldalára kattintva akár meg is nyerhetitek az egyik felsőt. Melyik a kedvencetek?

Promod_Dezelus_AH15_1

Promod _:Tote bag + t-shirts + sweat Clément Dezelus

25 CLEMENT 520 - C (zoom) 25 CLEMENT 520 - C 25 CLEMENTINE 799 - C 25 SWEAT-CLEMEN 799 - C

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner