Donna Karan új parfümje: DKNY Stories

Donna Karan a Be Delicious „zöld alma” után egy teljesen új koncepcióval jelentkezik:  a DKNY Stories parfümöt New York város végtelen lehetőségei ihlették. Dinamikus nőknek ajánlja, akik újra felfedezhetik önmagukat. New York városához hasonlóan az életünk is egy könyv, millió üres lappal, amiket végtelen új történetekkel tölthetünk meg. Az illatban meglepő kontrasztokat fedezhetünk fel.


Nyitásként rózsabors és pink guava mousse keverésével indít, majd az illat szívével a fekete írisszel találkozhatunk. A pink guava mousse a felkelő napot szimbolizálja, ami a várost pirosra színezi fényével. A fekete írisz pedig New York kifinomult oldalát jelképezi. meleg érzéki vanília, szantálfa és borostyán kombinációja adja az erőteljes befejezést.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner