Down szindrómás lány lép a kifutóra a New York Fashion Week-en

Óriási bombaként robbant a divatvilágban a Down szindrómás lány Madeline Stewart története. Ő az aki fejébe vette, hogy modell lesz, s ehhez első lépésként elhatározta, hogy lead nem kevesebb, mint húsz kilót. Tette ezt többek közt azért is, hogy egészségesebben éljen. Az erőfeszítését siker koronázta, s felfigyeltek rá a divatcégek. Egy modellügynökség szerződtette, és szárnyára kapta a világhír.

down-syndrome-model-fashion-week-new-york-madeline-stuart-australia-10 down-syndrome-model-fashion-week-new-york-madeline-stuart-australia-2

Karrierjének következő lépéseként pedig a New York Fashion Week kifutóján is feltűnik majd idén ősszel. A Cosmopolitannek nyilatkozva Madeline és édesanyja is azt tartja a lány történetében a legfontosabbnak, hogy ráirányítsa a figyelmet az elfogadásra.

A hír hallatán nem tudott nem eszembejutni a Baltazár Színház és Király Tamás együttműködése. Ezt a nagyszerű nyitást ugyanis Magyarországon már hamarabb megtették. (itt olvashattatok róla)

down-syndrome-model-fashion-week-new-york-madeline-stuart-australia-4

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner