Dreams – amiről kislánykorodban álmodtál

Nem tudom ki hogy van vele, de így a tavasz közeledtével, az első melengető napsugarak megjelenésével valahogy vágyni kezdünk a finom rózsaszínes árnyalatokra, az igazi nőies virágos illatokra. Az álmodozás része a sötét borús tél elfelejtésének. Az Avon új parfümje pedig ezt az igazi “királylányos” érzést varázsolja nekünk. Gondolom azon már meg sem lepődnek hűséges olvasóim, hogy egy olyan parfümöt ajánlok, amelynek egyik összetevője a rózsa.

Avon Dreams parfüm 4099 Ft 05611 MOOD 4 (Custom)
WP_20160207_12_17_25_Pro (Custom)

Érdemes megnézni a reklámfilmet, ami egy álomvilágba kalauzol el bennünket. Szinte érezni lehet a könnyedséget. Ez a parfüm azonban nem a gyenge illatok kategóriájába tartozik. Érdemes próbát tenni vele, valamint a testápolóval, és a dezodorral is. Anyák napjára, húsvétra, vagy akár nőnapra remek választás lehet. Akár a hagyományos módon, akár online megtalálhatjátok a Avon weboldalán.

Avon Dreams parfüm 4099 Ft 05611 (3) (Custom)Egyre több illatvariációban tűnik fel mostanában a lédús szilva is, így ebből a kompozícióból sem maradhatott ki. S hogy a végeredmény igazán kellemes legyen fás aromák is megjelennek benne. A Dreams ciprusos-virágos illatkategóriába tartozik, így az édeskés, romantikus esszenciákat némi extravagáns, de elegáns jegyekkel egészülnek ki és teszik teljessé.

Ha esetleg külföldi olvasóim keresnék, akkor ne lepődjenek meg, hogy ezen a néven nem fogják találni. Néhány országban Prima néven forgalmazzák, utalva a prima balerinák könnyed eleganciájára. 
WP_20160207_12_21_05_Pro (Custom)

Avon Dreams parfüm 4099 Ft 05611 MOOD 3 (Custom) WP_20160207_12_26_39_Pro (Custom)

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner