Dree Hemingway lesz a Chloé illatok új reklámarca

Párizs, 2015. május 8.-án bemutatták Dree Hemingway-t, mint a szeptemberben bevezetésre kerülő új Chloé illat reklámkampányának arcát. Dree előtt Clémence Poésy, Chloë Sevigny, Anja Rubik és Suvi Koponen voltak a Chloé Eau de Parfum korábbi és aktuális reklámkampányainak sztárjai.
CHLOE DREE HEMINGWAY OFFICIAL ANNOUCEMENT PORTRAIT A4
Mint nemzetközileg ismert színésznő és modell, Drew tökéletesen megtestesíti a Chloé egyetemes értékeit. Modern, természetesen nőies, szabadszellemű és független. Ő a könnyedség megtestesítője. Érdekesség, hogy a tehetség egész családjában jelen van. Testvére hasonlóan sikeres, de egésze más stílusban láthatjuk viszont, mint nővérét itt olvashattatok róla)
Miután Londonban a Royal Academy of Dramatic Art –ban klasszikus színjátszást tanult , Hemingway első jelentős szerepe a Starletben volt (2012), majd a Nous York és a Someday This Pain Will Be Useful to You. Dree nemrég fejezte be a Nadia Litz által rendezett People Garden’s forgatását, két legutóbbi filmje pedig, a Noah Baumbach által rendezett While We’re Young és a Logan Sandler rendezte Happy People, hamarosan láthatók lesznek a mozikban.

Dree-Hemingway-for-Chloe-Signature
“Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Chloé új arca lehetek. Ez a márka régóta része az életemnek; sok emléket hordoz számomra. Örömmel várom történetem folytatását a Chloéval az illatok világában. “, mondja Dree Hemingway.
Dree Hemingway 2015. márciusában Párizsban jelent meg a kifutón a Chloé legutóbbi divatbemutatóján. “Ő a Chloé lány tökéletes megtestesítője. Sugárzó szépsége és személyisége kifejez mindent, amit az illattal közvetíteni szerettem volna. Hihetetlenül képes arra, hogy elegáns, lezser és spontán legyen egyszerre, ugyanakkor utánozhatatlanul modern és bájos.” – nyilatkozta róla Clare Waight Keller, a Chloé márka kreatív igazgatója.
“Az illatot, mely azonnal tökéletesen kifejezte a Chloé lány szellemét, 7 évvel ezelőtt vezettük be és hamarosan egyike lett a márka ikonikus termékeinek a divatos, könnyen hordható ruházat, táskák, cipők és szemüvegek mellett. Nagyon büszkék vagyunk a Cotyval való együttműködésünkre és örömmel üdvözöljük Dree-t a Chloé családban.” – Geoffroy de la Bourdonnaye, a Chloé márka elnöke szerint.
Kíváncsian várjuk a folytatást!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner