Eau de Givenchy – újratervezve

Az Hubert de Givenchy által 1980-ban megalkotott eredeti Eau de Givenchy a déligyümölcsök és a lonc harmóniájából született és maga volt az üvegbe zárt
napfény.

Most, az új Eau de Givenchy Eau de Toilette 2018-as bevezetésével a márka újraértelmezte az eredeti illatot. Az új Eau de Givenchy Eau de Toilette friss lebegés, amely a fiatalságot és az életörömöt jelkélpezi. Egyesíti a citrus- és narancsfélék ragyogását a keserű mandula fanyarságával és a pézsma érzékiségével. A virágos, elegáns Neroli, az érzéki narancsvirág víz és a narancslevél kivonat energiával tölti fel a kompozíciót, míg a pézsma és a cédrus érzéki eleganciát és lágyságot kölcsönöz a frissen barnult, napsütötte bőrnek.
Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlják.

A parfüm kreátora Francois Demachy nem mellesleg olyan ikonikus illatokat jegyez alkotóként, mint például több tucatnyi Dior, köztük a Miss Dior sorozat, vagy az abszolút szupersztár Fahrenheit.

A Givenchy-vel 2010-től mutattak be közös alkotásokat, méghozzá a Dahlia sorozat tagjait.

Az illat a tengerparti frissességet idézi a nyári hőségben, és egész évre meghosszabbítja a nyarat.

Az illat kizárólag a Müller hálózatban érhető el, 100 ml-es kiszerelésben, 26.000,-ft körüli áron kapható.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner