Edeline Lee – szerelmem, London

Edeline Lee kanadai-angol tervező, ázsiai gyökerekkel. Mi mást is választott volna kolekciójának kiindulópontjaként, mint London nyüzsgő, változatos karaktereit. Műterméből gyakran figyelte az utcán áthaladó, elsiető embereket. mennyire mások, milyen sok stílust képviselnek.
ok1

SAM_5318 (Custom)Így született meg a 2017-es kollekció, amely vibráló színekkel, a városban található motívumok átértelmezésével készültek. Ha megnézzük a sorozatot, látjuk, hogy helyenként Swarovski díszítések is feltűnnek. Mégsem érezzük hivalkodónak az öltözékeket. Mivel Londonra, mint egy színpara, díszletre tekintett a tervező, egyértelmű volt, hogy a modellek is London egyes részeinek képei előtt álljanak.

SAM_5340 (Custom)Kyung Roh Bannwart Svájcban élő fotográfust kérte meg arra, hogy jellegzetes kulisszákat keressen. Így kerültek London ikonikus jegyei- a viktóriánus feketére festett ajtó, az építési terület, Bloomsbury Edward kori téglái, a Mayfair neoklasszikus kövei, a Soho hátsó utcái és a Vogue House homlokzata- a modellek mögé, óriási kivetítőkön.ok2

SAM_5326 (Custom)Edeline Lee a jövő nőjének szeret tervezni, aki intelligens, játékos, és persze nőies. Ruháit olyan hírességek viselték már, mint Alicia Vikander, Taylor Swift, vagy éppen Pixie Lott. Márkája nagyon friss, ez volt a harmadik kollekciója. Komoly együttműködéseket tudhat már így is magának a világ számos pontján élő művészekkel.
ok3

Érdemes megnéznetek az installációkat, amelyek egyszerre adták a kint és bent érzetét. Tovább növelte a különleges érzést, hogy a prezentáció egy ódon ház első emeletén és földszintjén zajlott. Az emeletre csak egy szűk lépcsőn lehetett feljutni, ami remek reflektálása volt az építkezéses installációnak.

ok4

SAM_5329 (Custom)Visszatérve a kollekcióra: minden egyes darabot Nagy-Bittanniában készítettek, az alapanyagok azonban Olasz- és Franciaországból, valamint Ausztriából érkeztek. A prezentáció stylistja a török Vogue divatigazgatója álmodta meg. A zoknis szandálok sokaknál kiverték a biztosítékot, de szerintem igen viccesek votak. Nézzétek meg a részleteket is.

Edeline Lee weboldalát itt találhatjátok.

Fotók: Parádi Gabriella/Pumpkin Paradise – All Rights Reserved

SAM_5344 (Custom)

ok5

SAM_5331 (Custom)

ok7

SAM_5319 (Custom)

SAM_5321 (Custom)

SAM_5332 (Custom)

SAM_5343 (Custom)

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner