Édes kis táskák: L’alingi

A London Fashion Week remek terep arra, hogy izgalmas, új tervezőkkel találkozzak, izgalmas új kiegészítőket, kollekciókat fedezzek fel. Alia Zaki Ali Londonban élő távol-keletről származó tervező. Márkájának neve a mandarin régies elnevezéséből származik.

Alia munkái a keleti luxust vegyítik az európai hagyományokkal. Abszolút magas minőségüek, modernek, ráadásul humorosak is. Kicsit Charlotte Olympiára emlékeztetnek munkái- és valóban milyen érdekes egybeesés, hogy Charlotte is közel-keleti származású. Alia 2018-as kollekcióját az édességek inspirálták. csillogó, Swarovski kristályokkal díszített clutch-ain fagylaltoskanalak, nyalókák és pálcás jégkrémek kelletik magukat. Nemcsak eye-candy-k, hanem igazi csajmágnesek. nem lehetett pultja mellett úgy elmenni, hogy ne akarjunk ezekből a darabokból egyet. Persze a minőségnek ára van. Ezek a kis csodák a minőséghez hasonlóan luxus árfolyamon kelnek el 500 és 800 font között.

Ha esetleg rendelni szeretnétek L’alingi weboldalát itt találhatjátok.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner