Egészségesen ragyogó alapozó a Bourjois-tól

A Bourjois ikonikus alapozóját a Healthy Mix  friss, krémes textúrája egészségesen ragyogó, csodálatosan sima és egységes arcbőrt eredményez.

A Bourjois arra ösztönözte termékfejlesztőit, hogy vizsgálják felül a közkedvelt Healthy Mix alapozó összetevőit, és ha lehetséges, tegyék még jobbá. Manapság egyre többen szembesülnek a környezeti ártalmak okozta bőrproblémákkal, amelytől fáradt, fénytelen, fakó lesz a bőrünk.

Az új, átdolgozott healthy Mix megtartotta a korábbi előnyeit, de most még a fáradtsággal, fakósággal is felveszi a harcot és csodálatosan sugárzóvá teszi az arcbőrt.

C, E és B5 vitamint tartalmaz, ettől lesz a bőrszín ragyogó és egészséges.  Az alapozó pigmentszemcséit beburkolják az új formula alkotóelemei, ezért lesz a smink természetes hatású, szinte észrevehetetle. Ráadásul akár 16 órán át is kitart, feltölti a fáradt bőrt. A bőr üde, friss és akár 24 órán át is hidratált lesz, eltűnnek a szem körüli karikák, a pirosság. 6 különböző árnyalatból választhatunk.

Ha pedig ennél többre van szükségünk, akkor az alapozó mellett a Healthy Mix korrektort is megtalálhatjuk.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner