Éld meg az életed- egy új parfümmel!

Pillanatok kérdése és itt a tavasz. Mi lenne ilyenkor a legjobb dolog, mint belevágni új dolgokba, élvezni a meleg napsütést, és a természet újjáéledését, vagy éppen kipróbálni egy új parfümöt.

“Viva la Vita” azaz “Éld meg az életed!” lett a neve az Avon új parfümjének. Igazán helyes, nőies csomagolást kapott, amitől, valamint a nevétől már eleve jókedvre derülünk.

A  parfüm finom gyümölcsös-virágos illatát a friss Pink Lady alma, a mandarin és a lédús, rózsaszín grépfrút vidám elegyének köszönheti. Ez a rózsaszín magnólia, a harmatos rózsa és a mimóza buja illatjegyeivel egészül ki. Az édes illatot a fás-vaníliás alap és a melegséget árasztó szantálfa akkordjai teszi teljessé. Végül, a kasmírfa jelenik meg benne.

Tartósságra nézve közepesen tartós, viszont maga a kiszerelés teljesen megfelelő arra, hogy a táskánkba dobva, magunkkal vigyük. Ár-érték arányban pont megfelelő, amit kapunk, ugyanis mindössze 4099 forintba kerül.

A nemzetközi portálokon az almás jegyeket emelik ki legtöbben, és egy alma formájú parfümhöz hasonlítják. Valóban emlékeztet rá, de ez sokkal virágosabb illat.

Ha szeretnétek kipróbálni, akkor kattinstatok az Avon webshopjára.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner