Elise Chalmin tervezővel készítette új smink vonalát a Bourjois

Emlékeztek még Elise Chalmin-ra? Ő az a roppant tehetséges francia textiltervező művész, akinek a designjaival a Promod üzleteiben már találkozhattatok (itt írtam róla korábban). Sőt, azon a portrén, amely rólam díszeleg a blog Facebook oldalán, szintén egy Elise Chalmin kabátot viselek.


No, de nagyon elkalandoztunk. A tervező védjegye nemcsak a jellegzetes minták használata, hanem az igencsak különleges, összetéveszthetetlen színhasználat. Ha pedig megnézzük a Bourjois palettáit, vagy a körömlakkok érdekes formavilágát egy pillanatra sem fogunk csodálkozni az egymásra találáson.

Chalmin színei engem mindig a hatvanas évek rajzfilmjeire emlékeztetnek, vagy az akkor divatos rajzfilmszerű főcímekre. Az akkori stílus valahogy annyira előremutató volt, hogy szerintem még ma is modernnek számít. Ahogy láthatjátok az együttműködés nagyon finom nőies kollekciót eredményezett, ami azonban nem mentes egy kis csavartól. Ez a friss merészség az olyan első hallásra furcsa színpárosításokat jelenti, mint a rózsaszín és a piros.

A Poppy Chic, azaz a Pipacs Sikk kollekcióhoz azonban sok gyűjtögetés, tervezgetés és közös megbeszélés vezette a tervezőt. Ahogy a fenti moodboard is tükrözi, dinamikus, fiatalos, ámde elegáns sorozatot alkottak. Lássuk a palettákat!

Smoky Stories N°13 Taupissime
Homokszín, lágy barna és tópszín szemfesték harmonikus összeállításban, csepp csillám a szemhéj közepére, hogy még jobban kiemelje a tekintetet.

Smoky Stories N°14 Tomber des Nudes
Lágy rózsaszín, púderes bézs és rózsafa árnyalatok, melyeket ezüstcsillám tesz még hangsúlyosabbá.

Minden paletta három természetes színt és egy csillogó negyedik árnyalatot tartalmaz, mely a szemek kiemelésére és optikai nagyobbítására szolgál. A krémes, púderes textúra könnyed, kellemes érzést hagy a bőrön, egymással jól eldolgozható árnyalatok, melyek akár 12 órán át is kitartanak.

A különleges, kétvégű applikátornak köszönhetően könnyedén sminkelhetünk:  a szivacsos vég a világos és közepes árnyalatok összemosására alkalmas, míg a  hegyes vég a sötétebb színekhez ajánlott, kiemelő vonalat lehet vele húzni

Smoky Stories szemhéjpúder paletta ára: 3599.-Ft

Személyes kedvenceim a körömlakkok. Akik ismernek tudják, hogy nem szeretem, ha ugyanolyan színűek a körmeim. Ezt a sorozatot is így egyszerre szoktam használni, és sikert is aratok velük. Az új árnylatok remekül illeszkednek a korábbi kollekció színskálájába.

Elise Chalmin 3 új árnyalatot álmodott meg: a N°17 Belle inco’nude színt kiegészítette a N°25 Atti-nude árnyalattal, mely selymesen pink, a N°26 Pink Twice-al, ami rózsafa színben játszik és a pajkos N°27 Cocolico-val. A La Laque Gel körömlakk ára: 2499.-Ft

A legfontosabb üzenet azonban az, hogy merjünk bátrak, és újítók lenni. Ez pedig nem kell hogy kizárja az eleganciát!

A kollekciót már kereshetitek a nagyobb drogériákban!

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner