Élő festmények készültek a Desigual kollekciójával

Mindig nagy érdeklődéssel és ámulattal nézem a festmény hatású élőképeket. Ezért nagyon örültem, amikor rátaláltam a Desigual Celebrating World art Day kampányára, amelyben Alexa Meade-del készítettek egy közös projectet. Normál esetben sajnálnám a ruhákat, táskákat, de a művész olyan jó érzékkel pingálta újjá a Desigual motívumait, hogy bármikor szívesen hordanék egy hasonló táskát. Nem tudni, hogy hány órát tölthetett a modell mozdulatlanságra ítélve, de mindenesetrew megérte a “szenvedést”.

A desigual weboldalát itt, Alexa Meade oldalát pedig itt találhatjátok.
Íme a fantasztikus project:
desigual9
desigual01
desigual02
desigual03
desiguak05
desigual04

desigual041

desigual06
desigual07

desigual08

desigual081

desigual82
desigual91

desigual92

desigual93
desigual94

desigual95

desigual96

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner