Itt vannak az első képek a L’Oréal X Balmain rúzs kollekcióról

Korábban beszámoltam már arról, hogy az idei ősz nagy dobásának ígérkezik a L’Oréal X Balmain együttműködés. Némi helyes képáradat Olivier Rousteing-ről, a Balmain Paris kreatív igazgatójáról, meg persze egy kis információ arról, hogy  a Balmain rock istennő szépségideálját egy L’Oréal Paris által kreált rúzs kollekcióban álmodja majd meg. Ennyit tudtunk eddig.

Mostanra már mindkét márka eleget posztolt az instagramján ahhoz, hogy összeálljon a kép. A 12 darabos kollekcióban három kiemelt árnyalat lesz, amelyből kiemelkedik három igazán különleges árnyalat.

“Confidence” – ez az a csillámos rose gold rúzs, amelyet Doutzen Kroes mutat be.

Ennél vagányabb a “Freedom” névre hallgató szupertrendi lilás, szilvás árnyalat, amelynek modellje Soo Joo Park.

Végül a legbevállalósabb igazi Balmain military gyönyörűség  “Balmain Instinct” zöld színben pompázik. meghökkentő ugye? Ysaunny Brito mutatja be ezt az árnyalatot. Kíváncsi vagyok, hogy hozzánk eljut-e majd belőle.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner