Érkeznek a MAC parfümök- melyik a te színed?

MAC mániásként biztosan beleszerethettél már egy rúzsba, palettába, vagy akár árnyalatba. Számomra a MAC olyan, mint egy óriási kifestőkönyv, vagy egy játszótér. S hogy most a márka kreatívjai úgy döntöttek, a színek mellé illatokat is társítanak, azt hiszem újabb szerelem veszi kezdetét.
MAC-Shadescents-Winter-2016-Collection-1

Nem újdonság, hogy egyes terápiáknál a színeket és az illatokat társítják. Az viszont, hogy egy sminkmárka álmodjon meg rúzsokat hozzá passzoló illatokkal, még talán sosem volt a történelemben.

SHADESCENTS_BEAUTY_RGB_300 (Custom)A 6 illatot a MAC ikonikus rúzsai, és azok árnyalatai ihlették. A név is találó: Shadescents. Míg Amerikába már decemberben megérkeztek ezek az újdonságok, addig Európában februárig kellett várni.

ILLATOK:
Ruby Woo: fás virágos
Candy Yum-Yum: gyümölcsös-virágos gourmand
Lady Danger: orientális fás-virágos
My Heroine: fás bőr
Crème d’Nude: amber musk
Velvet Teddy: vadméz
15500 Ft

SHADESCENTS_BEAUTY_SECOND_RGB_300 (Custom)RÚZSOK

Ruby Woo: nagyon matt élénk kékes piros (retro matte)
Candy Yum-Yum: neon pink (matt)
Lady Danger: élénk korall piros (matt)
Heroine: intenzív lila (matt)
Crème d’Nude: sápadt barack-bézs (cremesheen)
Velvet Teddy: mély tónusú bézs (matt)
6700 Ft

Bővebb információt a MAC Cosmetics oldalán találhattok.

MAC-Shadescents-Heroine-FragranceMAC-Shadescents-Candy-Yum-Yum-FragranceMAC-Cosmetics-Creme-dNude-FragranceMAC-Shadescents-Velvet-Teddy-FragranceMAC-Shadescents-Ruby-Woo-FragranceMAC-Shadescents-Lady-Danger-Fragrance

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner