Érzékeny szemek megmentői

Ahogy elkezdenek virágozni a fák, a pollenszezon is beindul. Aki pedig hajlamos az allergiára, nem biztos, hogy annyira örül ennek a csodás évszaknak. Ha te is azok közé tartozol, aki szemdörzsölgetéssel, könnyezéssel küszködöd végig ezt az időt, akkor nézd meg milyen remek újdonságokkal állt elő a La Roche Posay.
FullSizeRender (5)

Ebben az időszakban ajánlott olyan speciális bőrápoló termékeket használni, amelyek nyugtatják, regenerálják és az irritáció veszélye nélkül védik az arcbőrt.

A Toleriane Ultra szemkörnyékápoló  kifejezetten az érzékeny szemkörnyék irritáció okozta diszkomfortérzetére és a szem duzzadtságára nyújt hatékony megoldást. Én időnként macska-allergiában is szenvedek, ami nagyon irritálja a szememet. Nagy macskarajongóként ez rettenetesen zavar. Legutóbb egy ilyen bekönnyezős, viszketős alkalommal próbáltam ki a krémet. Bevallom a vesztesek nyugalmával kenegettem, s nagyon megörültem, hogy a viszketést, irritációt meg tudta szüntetni. (Update 2017: a cikk írása óta eltelt két évben még mindig a kötelező és kedvenc megmentőmnek számít!)

skin2

A könnyed és friss gél-krém a Neurosensin és Niacinamid hatóanyagoknak köszönhetően nyugtatja az érzékeny szemkörnyéki bőrt. Csökkenti az irritáció okozta szúró érzést és mérsékli a bőrviszketést. Koffeintartalmának köszönhetően jótékonyan hat a szem körüli duzzanatokra, így használatával nem fogsz úgy kinézni, mintha egy zombi, és Baló György szerelemgyereke lennél. A termék kontaktlencsét viselőknek, ekcémás, illetve szeborreás dermatitiszes bőrűeknek is kifejezetten ajánlott.

A hermetikus pumpás flakonba zárt textúra dörzsölés és irritáció nélkül ápolja a bőrt és maximális biztonságot nyújt. Megakadályozza a kontaminációt, azaz a szennyeződések bejutását a flakonba, továbbá a száraz maradványtermék leragadását. Mellé tettem a már jócskán a végét járó korábbi Toleriane krémemet, amelynek flakonján láthatjátok, hogy is néz ki működés közben ez a technológia.

A krémet gyógyszertárakban tudjátok megvásárolni.  A szokásosnál nagyobb, gazdaságos méret 20ml, a szemkörnyékápolók általában 10 ml kiszerelésűek szoktak lenni.

FullSizeRender (6)

FullSizeRender (4)

A szemkörnyék  arcunk legérzékenyebb területe, melyet nap mint nap kiteszünk a smink, a számítógép előtt töltött hosszú órák és a szennyezett levegő negatív hatásainak. Ráadásul ezek még az allergia mellett is iritálhatják szemünket. Ha igazán oda szeretnétek figyelni a szemetekre, érdemes  minimalista összetételű (csak a legszükségesebb összetevőket tartalmazó) szempillaspirált választani. Szintén a La Roche Posay kínálatába került be a Respectissime Extension szempillaspirál(korábban már olvashattatok róla bővebben itt).Ez hosszantartó és kíméletes megoldást jelent a kontaktlencsét viselők és az érzékeny szeműek számára egyaránt.

Akárcsak a krémet, a szempillaspirált is gyógyszertárban lehet megvásárolni.

FullSizeRender (3)

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner