Esküvő kötöttben – Süelben kötetlenül

Rég elmúltak azok az idők, amikor  menyasszonyok csak habos-babos királylány ruhában járulhattak az oltár elé. Egyre többen gondolják úgy, hogy a nagy napon felesleges feszengeniük, és sokkal jobb, ha az esküvői ruhájuk saját egyéniségüket fejezik ki, mintsem azt, amit mások elvárnának.

A helyszínek is kreatívabbak és kevésbé feszesek lettek. Tengerpart, erdő, vagy akár egy mesés pipacsmező is otthont adhat a ceremóniának. A kötött ruhadarabok több szezon óta újra reneszánszukat élik, így nem is csodálkozhatunk azon, hogy az esküvői divatba is betört ez a vonal. A csipkés, finom holmik kényelmes és elbűvölő ráadásul természetes hatást nyújtanak. Nem utolsósorban pedig igencsak különleges választásként is szolgálnak.

A Süel, mint a magyar kötött divat legmeghatározóbb trendsetter márkája remek lehetőségeket kínál nemcsak az aráknak, hanem a koszorúslányoknak is. Immár második éve pedig színésznőket kérnek fel arra, hogy a menyasszony szerepében tündököljenek. Tompos Kátya Szentendre vintage hangulatú utcáin, Horváth Lili pedig Tapolca barlangtaván csónakázva mutatta be a kötött kollekciót.

Ha ti is szívesen választanátok kötött esküvői ruhát, akkor látogassatok el a Süel valamelyik márkaboltjába. Bővebb információt a Facebook oldalukon találtok itt.

Ha pedig játszanátok, akkor görgessetek a poszt aljára, és elárulom, hogyan lehet közületek egy valaki egy csodás Süel ruha gazdája!

Szeretnél egy szépséges hófehér Süel kötött ruhát? Tiéd lehet az alábbi képen látható hófehér ruha (az alatta lévő fürdőruha nem része a ruhának), ha a Facebook oldalunkon a kép alá kommentben felsorolsz néhány hírességet, akik a Süel modelljei voltak- lehetőleg ne csak a posztban szereplőket, hanem nyomozzatok is egy kicsit 😉 A helyes választ adók közül június 22.-én sorsoljuk ki a szerencsést. A játék a Süel és a Pumpkin Paradise Facebook oldalak lájkolóinak szól.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner