Esküvői ruhák vintage stílusban – Charlotte Balbier 2016

Úgy gondoltam, ha már ennyire szerettétek a vintage stílusú közegben fotózott beauty újdonságokat, akkor mutatok egy jövő évi esküvői kollekciót is, melyet Charlotte Balbier jegyez. Nemcsak a ruhák stílusából lehet remek ötleteket meríteni, hanem a menyasszonyok fotózásához is.
De essék néhány szó a tervezőről is. Charlotte születésétől fogva az esküvői ruhák világában nőtt fel, hiszen a szülei a hatvanas évektől a nyolcvanas évekig Anglia vezető menyasszonyi ruha márkáját jegyezték, s számos díjat is elnyertek. Így nem volt csoda, hogy lányuk is ezen a területen próbált szerencsét. Saját márkáját 12 évvel ezelőtt alapította. Nemcsak esküvői, hanem estélyi ruhákat is tervez, valamint filmek számára is dolgozik.
Charlotte Balbier weboldaláért ide kattintsatok.
vintage01

vintage071

vintage07

 

vintage05

vintage06

 

vintage08

vintage09

vintage041

vintage04

vintage65

vintage66

 

vintage081

vintage084

vintage091

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner