Esküvői ruhákkal erősít a Topshop

Valószínű sok menyasszony nem engedheti meg magának a több százezres, horribilis árakba kerülő esküvői ruhákat. Egyre több fast fashion márka gondolja ezért úgy, hogy a letisztultabb vonalakat, és árakat kedvelő törzsvásárlóiknak igyekeznek majd a kedvében járni. Talán így vége lesz a több hónapos ruhák utáni szaladgálásnak, és elegendő lesz leakasztani az áruházból a ruhát, vagy éppen a webshopból megrendelni.

A Topshop kezdetnek egy ötdarabos menyasszonyi ruha ajánlattal indít, amelyhez csatlakoznak majd a koszorúslányoknak szánt kreációk.

A ruhák árai a hazai pénztárcákhoz mérten elég borsosnak tűnnek, 750 és 1500 font között mozognak.  Mutatom őket. S ha kedvet kaptok, ide kattintsatok a Topshop oldaláért.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner