Eternity Now – illatpár szerelmespároknak

A Calvin Klein ETERNITY NOW parfümjei egy igazán erőteljes reklámkampánnyal érkeztek. A két modell, akik az illat arcait megtestesítik, valóban egy párt alkotnak. Jasmine Tookes ésTobias Sorensen tökéletesen érzékeltetik azt a szerelmet és érzéseket, amik egy fiatal pár között lángolnak.
A új női illat hűen követi a Calvin Klein parfümökre jellemző virágos-gyümölcsös hagyományokat. Nyitányában nektarin édes cseppjei, lédús licsi és birsalma sorbet alkotnak friss elegyet, fiatal és energikus benyomást keltenek már az első pillanatban. A szívillatban virágcsokor bontja szirmait, bazsarózsa, barackvirág és narancsvirág szirmok üdesége következik, majd színre lépnek az alapillat meleg és érzéki összetevői: kasmírfa, ambrox és nőies pézsma.

A férfi illat váratlan illatélménnyel nyit, fűszeres gyömbér, zamatos kókuszvíz és csillagánizs lep meg minket. A szívillatban karambola, cédruslevél és pacsuli intenzív frissessége , majd az alapillatban marokkói cédrusfa, tonkabab és madagaszkári vanília következik.

Calvin Klein ETERNITY NOW nőknek
Eau de parfum spray 3.4oz/100ml 25 500.-Ft
Eau de parfum spray 1.7oz/50ml 19 500.-Ft
Calvin Klein ETERNITY NOW férfiaknak
Eau de toilette spray 3.4oz/100ml 20 300.-Ft
Eau de toilette spray 1.7oz/50ml 15 300.-Ft

SAM_3634 (Medium) SAM_3642 (Medium)

20151124_113507 (Medium)

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner