Extázis rózsákkal- Nina Ricci Rose Extase

Amikor a rózsamániást is meg lehet lepni.. Ezzel foglalhatnám egy mondatba a Nina Ricci Rose Extase parfümjéről a véleményem. Nem kevés rózsás parfümmel, és egyéb kenceficével rendelkezem a gyűjteményemben, de ez a parfüm egyikre sem hasonlít. Igazi rózsabomba, erőteljes és egyedi.

A Nina Ricci 2015-ben vezette be a L’Extase sorozat első darabját, amelynek legújabb tagja a Rose Extase. Alkotói: Francis Kurkdjian, a parfümök mestere (az ő életműve egyszerűen káprázatos, érdemes ránézni arra a listára, amelyen az általa megálmodott parfümök sorakoznak) Maia Lernout-tal közreműködve alkotott: „A Rose Extase egy vibráló, illatos rózsa virágzása a pézsma érzékiségével fokozva.”

Rajtam valami erőteljes mézes rózsás illatot alkot a parfüm, ami valóban meglepő fordulat. Erőteljes, és tartós, nagyon-nagyon nőies.  Az összetevők közt persze nincsen méz, hanem málna, vanília pézsma, a fehér fák végtelen csábításával burkolva, ámbrával kombinálva. Érdekes, hogy mások visszajelzésében a púderes jelzőt olvashattam erről a parfümről. Egy viszont teljesen biztos az illat viselőjétől függetlenül is: nagyon jellegzetes, és figyelemreméltó illat, amivel nem lehet elbújni.

Az eleganciát és ízlésességet szem előtt tartva, a Nina Ricci párizsi szellemében a Rose Extase üvegét a couture clutch, a divatház emblematikus kelléke inspirálta. Az üveg teljesen rózsaszín, tökéletesen lágy, az eksztázis sokkja után bekövetkező teljességet idézi fel. A csomagoláson a rózsaszirmok egymásra simulnak. Mindegyikük egyértelműen az illat ígéretét hordozza. A kampány arca Laetitia Casta.

A parfüm elérhető a Douglas, Müller, Marionnaud üzletekben, illetve a kiemelt magán parfümériákban

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner