Farmer fürdőruha az idei nyár újdonsága

Ha már az összes médium szerint Selena Gomez az Instagram legnépszerűbb embere, akkor azon már nem is csodálkozhatunk, ha ő felvesz valamit, abból trend lesz. Márpedig Selena felvett valamit, méghozzá farmer fürdőruhát:

Selena-Gomez-Denim-Bikini-Lisa-Marie-Fernandez (Custom)

A bikini Lisa Marie Fernandez tervező 2016-os resort kollekciójából való. A mostanság tomboló hetvenes évek mániát remekül adoptáló designert igencsak rabulejtette a denim. Patchwork és fodros darabokat is megálmodott a kollekcióba. Gondolom nem tévedek nagyot, ha a modellek olcsósított változatait 2017-ben viszontlátjuk majd a fast fashion márkák felhozatalában.

Addig mutatom az eredeti kollekciót, amelyet ha esetleg meg akarnátok vásárolni, kattintsatok ide.

Lisa-Marie-Fernandez-Resort-2016-Swimsuits01Lisa-Marie-Fernandez-Resort-2016-Swimsuits02Lisa-Marie-Fernandez-Resort-2016-Swimsuits05Lisa-Marie-Fernandez-Resort-2016-Swimsuits10Lisa-Marie-Fernandez-Resort-2016-Swimsuits11

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner