Faye Dunaway a Gucci új táska kampányában szerepel

Míg nálunk a negyven plusszos generációt gyakorlatilag teljesen leírják a cégek, addig Gucci Faye Dunaway-jel reklámozza Sylvie nevű táskáját. A kampányt, amelyet a Hollywood-i gazdagok élete inspirálta, és bevallom nekem az jutott eszembe a reklám film nézése közben, hogy a két nőt lehányta a Gucci szörny. Igaz az alább látható kabát, és a virágos ruha ellen nem tiltakoznék, ha utánamdobnák.

A filmben Dunaway partnert is kapott a francia színésznő Soko személyében. Ő a kisfilm végén elnyeri méltó jutalmát, és az addig rajta (is) látott tucatnyi Gucci darab mellé kap egy új táskát is. A táska mellesleg csaknem 2000-4000 euróba kerül. Ide kattintva nézhetitek meg az elérhető változatokat.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner