Káprázatos fehérnemű kampány Kendall Jennerrel- La Perla

Rég láttam ilyen szép, meseszerű fehérnemű kampányt, mint amivel a La Perla készült az őszi szezonra. Kendall Jenner nem először szerepel náluk, úgy tűnik mostanra bebiztosította a helyét.

A képeket Mert & Marcus duó készítette, és bevallom nekem a Fűvészkert jutott eszembe az édenkertet idéző helyszínről. A styling gyönyörű, gyömőlcsökkel, szépséges antik hatású bútorokkal berendezett kulisszákból áll. Kendall Jenner mint valami erdőbéli tündér tűnik elő a dzsungelszerű közegből.

A La Perla kollekcióját  Julia Haart tervezte, aki egyben a márka művészeti vezetője is. Ebben a szezonban nemcsak bodykat, bugyikat, melltartókat és egyéb fehérneműket, hanem szupertrendi felsőruházatot is kínálnak. A válogatás egyik legszebb darabja a fehér különleges szabású ruha, amelyet nem sajnáltak egy tavirózsákkal teli tóba állítani. Úgy tűnik nem csak mi rakjuk a cipőket a vízbe…

A sminkeket pedig, ha jól azonosítottam be az utolsó képről, akkor Isamaya Ffrench készítette (itt és itt írtam róla).

Ha kedvet kaptatok a La Perlához, kattintsatok ide weboldalukért, ide pedig a Facebook oldalért.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner