Fehérnemű kollekcióval jelentkezik Britney Spears

Ha már az éneklés nem megy, ideje kihasználni a megkopóban lévő nevet, amíg teljesen el nem felejtik. Valószínű így gondolhatta az egykori tinisztár, és menedzsmentje, amikor új üzletbe fogtak. Hamarosan fehérnemű kollekcióval jelentkezik majd a pophercegnő, amelynek fotózásáról már jó néhány képet közzétett az instagrammján.

britney1 britney2

A fotókból ítélve gondolnak a nőiesebb formákkal rendelkező hölgyekre , s ennek az egésznek már messze semmi köze a tini ízlésvilághoz. Szintén kiszivárogtatták hogy az árak 5 és 57 dollár közt mozognak majd- egyszóval ez egy igencsak elérhető márka lesz. S ahogy látjuk Britney-nek, immáron sokadjára sikerült újra összekapnia magát.
A kollekciót augusztos folyamán mutatják be Amerikában, majd a hónap végén már Európában is elérhető lesz az Intimate Britney Spears márka.
britney3

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner