Fesztivál hangulatban Süel-ben

Újabb saját munkát mutathatok be nektek, amelyet a fesztiválok jegyében készítettünk el nem messze Budapesttől egy csodálatos helyszínen. A naplementéhez közeleső órákat választottuk egy olyan napon amelyre nem kevés csapadékot jósoltak. Szerencsére kegyes volt hozzánk az időjárás, és némi futózápor kivételével fantasztikus fényeket kaptunk.

Igen jó hangulatban dolgoztunk, amely a werkfotókon is remekül látszik. S hogy közületek is valaki jó hangulatba kerüljön, játsszatok a Süellel:

NYERJ egy szombati SZIGET JEGYET és hozzá egy általad választott fesztivál outfitet!

#Budapest #Sziget #RitaOra #MIK #iközösség

A kötött nyáron is menő! Mutasd meg te is és nyerj!

FELADAT:

1. Készíts magadról egy képet kedvenc fesztivál outfitedben. Legyen rajtad valami csipke vagy valami horgolt vagy valami hálós.

2. Töltsd fel a képet az instagramra július 28. éjfélig és használd a #summerknit #festival és #suelknitwear hashtageket.

3. kövesd a @Suelknitwear instagram oldalát és tageld a képen.

Nyeremény:

A Süel tervezője, @csillagzsuzsi felajánlásával, egy szombati belépő a Szigetre, illetve az általad választott kötött fesztivál felső (a Süel fesztivál képein szereplő felsők közül választhattok).

A nyertest a Süel zsűrije, a Pumpkin Paradise Blog szerzője Parádi Gabriella és a Süel csapat választják ki augusztus 5-én. A nyertest instagram üzenetben értesítjük, illetve közösségi felületeinken közzétesszük. A nyeremény pénzre nem váltható, személyesen (személyi igazolvánnyal) átvehető a Süel Mammut I-ben.

Fotó: Gregus Máté

Smink: Lemon

Styling: Parádi Gabriella

Ruha: Süel

Modell: Németh Niki

A fotók készítéséhez köszönjük a Rossetti Bizsu, a Trend Optika di Moda, a Yaffa Swimwear és a Cango & Rinaldi segítségét.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner