Fesztivál smink vibráló színekben

A sminkelésnél bevett szokás, hogy mielőtt nekilátnánk, első lépésként eldöntjük szem-, vagy ajak hangsúlyos sminket szeretnénk készíteni. Azonban nyáron, amikor lazítunk, esetleg fesztiválra indulunk, nyugodtan a sutba dobhatjuk ezeket a szabályokat. Miért is kellene ilyenkor bármi szabályt betartani?? Bátran próbáljunk ki új dolgokat, merészkedjünk vadabb terepekre és sminkeljünk vibrálóan színesen.

Az élénk bogyós árnyalatoktól kezdve a merész pinken és piroson át a sötétbe hajló, vad tónusokig bármilyen színben pompázhatnak ajkaink.

Szemezgessünk az Avon Color Trend magas fedésű, krémes ajakrúzsaiból, amelyek közül mindenki megtalálhatja a fesztivál szettjéhez leginkább passzoló árnyalatot. A világos bőrűeknek a finomabb pinkes és lilás árnyalatokat, míg a lebarnult bőrre a narancsos és pirosas színeket ajánljuk.

A metál hatású körmök nagyon trendinek számítanak ebben a szezonban. Cipők, táskák, ruhadarabok mellett pingáljunk bátran ezekkel az árnyalatokkal körmeinkre is.

Válasszunk gyorsan száradó Color Trend körömlakkokat, amelyekkel nemcsak feltűnőek, de a leggyorsabban manikűröző fesztiválozók is lehetünk!

Az avon webshopjáért kattintsatok ide.

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner