F&F ősz-tél, avagy az angol vidék szépsége

Megszokhattátok már, hogy a legjobban tomboló hőség kellős közepén már őszi-téli trendbemutatókról adok tudósítást. Most sincs ez másképpen. Az F&F ismertette meg velünk néhány napja a következő szezon kollekcióját. Ha figyeltétek az oldalt, akkor feltűnhetett, hogy mostanában nem annyira jeleskedett a márka a kommunikációval. Köszönhetően némi nemzetközi átszervezésnek mostanra helyreállni látszik a korábbi zavar.

Parádés helyszínen, egy Városligethez közeli villa épületében tartották meg prezentációjukat. A színtér érdekessége többek közt az volt, hogy néhány napja ebből a lakásból csekkolt ki Keira Knightley. Heteken át ugyanis itt lakott. Természetesen ez jókora izgalommal töltött el minden meghívottat.

A poén kedvéért én még a franciágyba is behuppantam, valamint jókat nevetgéltünk azon, hogy a balkonon díszelgő grandiózus babércserjének leveleiből hogyan főzhetett krumplifőzeléket egy fárasztó forgatási napot követően. (sehogy..)

A lakosztály méltó otthont adott a kollekciónak, amelyet az angol vidék inspirált. Tweedek, angol rózsák, finom púderrózsaszínek és meleg sárgák jellemzik majd a kínálatot. Mély bársonyos bordók, sötétkékek és finom, de modern elegancia kortárs vonalakkal vegyítve. Ahogy megszokhattuk a márkától: hordható, mindennapi eleganciát kínálnak elérhető áron. A gyöngyös papucsot azonban ne keressétek majd a boltokban- egyik kollegina viselte, és megtetszett az összhatás a padlócsempével..

 

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner