Fiatalítsd a bőröd Nivea Cellular újdonságokkal!

A blogírás egyik kellemes hozadéka, hogy fantasztikus helyekre juthatok el. A Nivea sajtótájékoztatóján első ízben járhattam az Aria hotelben, ahonnan a legszebb panoráma nyílik a városra. Varázslatos környezetben mutatták be a legújabb arcfiatalító újdonságukat. Így ne csodálkozzatok azon, hogy nem csak a krémekről láttok majd fotókat, hanem a fantasztikus kilátásról is.
SAM_1114

De lássuk miben hoz újat ez az arcápoló-fiatalító család? Stimulálja a sejtek aktivitását, amivel segíti a megújulásukat, és arra ösztönzi őket, hogy úgy viselkedjenek, mint a fiatalabbak. Mindenki számára ismert, hogy a kor előrehaladtával  csökken a bőrben lévő kollagén és a sejtek energiaszintje. Egyre kevésbé ellenállóak a káros környezeti hatásokkal, és a stresszel szemben, és lassulnak a  sejtmegújító folyamatok. A bőr elveszti rugalmasságát, feszességét, a kontúrok megereszkednek, és megjelennek a mélyebb ráncok. Remek kilátásaink vannak, ugye? Mit tehetünk akkor, hogy lelassítsuk ezt a folyamatot?A cellular krémekbe olyan természetes összetevők kerültek, amelyek segítenek visszafordítani ezt a folyamatot. Fokozzák a bőr feszességét, és rugalmas bőrérzetet alakítanak ki.
SAM_1075

Magnólia kéreg kivonat tartalma növeli a sejtek ellenálló képességét  és ránctalanító hatást fejt ki. Növeli a sejtek víztartó képességét, így teltebb, feszesebb megjelenést ad a bőrnek. Kreatinnal támogatja a sejtek energiaellátását, és segít késleltetni az öregedést.

A bőrt azonban nem elég belülről megfiatalítani, védeni kell az UV sugaraktól, és a károsító jellegű környezeti hatásoktól. A nappali arckrémébe ezért 15-ös fényvédő faktor került. Az új arcápoló fiatalító család augusztus közepétől érhető el az üzletekben.

NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalító Nappali Arckrém (FF15)50 ml • 3999Ft

NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalító Éjszakai Arckrém 50 ml 3999Ft

NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalító Szemkörnyékápoló15 ml • 3499Ft

SAM_1107

SAM_1097 SAM_1099 SAM_1100 SAM_1102

SAM_1112

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner