Fiatalodj a mandula őssejtjeivel!

IMG_2761
Kezdetektől fogva egyik nagy kedvencem a L’occitane. Valószínűleg hozzájárul ehhez az a kellemes élmény is, hogy legelőször úgy találkoztam a termékeikkel, hogy egy tanítványomtól kaptam ajándékba. Rögtön megfogott nemcsak a különleges luxusélmény, amit már a csomagolás, a vintage stílus és az összetéveszthetetlenül finom, varázslatos illat alkotott.

Most egy olyan érdekes sorozatot mutatok be, amely  a mandula őssejtjeinek regeneráló erejével fiatalít. Megszokhattuk, hogy a L’occitane a természet erejével hat, és környezetbarát módon készül.

mandula fa

A mandulafák ma már Provansz egyik jellegzetességeként hírdetik a vidék természeti kincseit. Az ötvenes években kezdték el telepíteni a fákat, amelyek mostanság már 50 hektáron ontják a kozmetikumok alapanyagait. 10 000 fa biztosítja a mandula utánpótlást.

A mandulás testápoló szérum gazdagon tartalmaz  C-vitamint. Könnyű, de koncentrált testápoló, amely  a test öregedésének jelei –a  szárazság, bőrereszkedés, a tónusosság hiánya, finom vonalak és a bőrhibák – ellen küzd és csökkenti a nap által okozott sötét foltok megjelenését. A mandulafa virágának virágos-púderes illatával kifinomult és nőies fátyolba burkolja testét.
A C-vitaminnak és a természetes aktív összetevőinek köszönhetően a bőr visszanyeri fiatalságát: egyenletesebb, teltebb, feszesebb, lesz. A finom vonalak simábbak, a nap által okozott sötét foltok megjelenését pedig csökkenti.
A Mandula Bőrtökéletesítő Testápoló Balzsam 200 ml kiszerelésben kapható. Ára: 14 900 Ft

További információt a L’occitane oldalán találhattok.

IMG_2645

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner